kommer med lust och fägring stor. Hmm jag minns tillbaks min barndoms skolavslutningar i Backby skola där den nyss framlidna Karin Karlsson drillade oss vid pianot och vi sjöng så det ekade över nejderna. På den tiden då sommarlov var sommarlov, denna som jag ser det idag fantastiska lyx att få vara hemma hela sommaren utan fritis och dagis. Det var ingen som jag vet som inte var hemma i kvarteret det var en självklarhet, idag tror jag inte sommarlova har samma mening längre, mamma och pappa delar sina semestrar för att barnen skall slippa vara på fritids istället för att vara tillsammans hela familjen. Är det värt det, vart är vi på väg. Hur gör de ensamstående eller delad vårdnad tar man varannan vecka så barnen kan vara hemma. Nej jag hoppas trots allt att mina barn får samma härliga sommarminnen från barndomen som jag har. Pelle Melin och Mange Karlsson sen lillkillen jag som hade underbara somrar i Flatenberg, på pelles båt, i gungparken, fiske lek och bus i 2 månader, LYCKA!!!!!!

Idag börjar mina barns sommarlov, de kan vara hemma nästan hela sommaren tack vara att jag kan jobba skift över sommaren och lite hjälp av moffen poffen och Håkan. Hoppas de blir lika lyckliga. På tal om Backby Skola så är det rätt otroligt men Farsan och jag hade samma lärare i mellanstadiet, de ni!

Häromdagen skulle jag cyckla och prata i mobilen och då gjorde jag nått jag inte gjort på många år, cyckla ikull!!!!!

Imorrn är det dax att framställa det bruna guldet!!!

Take care

Mr T