Igår firade vi av i traditionell Själsö stil midsommaren med dans och lek. Härligt med lite lagom dryck och skitprat på avslutningen, Geab toppade med ett ström avbrott vid 23 så det blev riktigt mysigt. Idag sitter man som den vuxna man man är och njuter av morronfikat utan att vara bakis. Vattnet har flytit under broarna sen midsommar festerna i Flatenberg och visdomen har tilltagit. Jag hoppas att alla ni läsare därute vaknat hyfsat pigga och utan nya könssjukdomar.

De har anlänt till mitt kvarter, the Christianssons trillingar. Med omedelbar verkan försvann all rätt att klaga på att det var kämpigt när barnen var små när man ser vilket mindre arbete det är med 3. eller som Marianne sa “det var lite jobbigt ett tag när vi gjorde 9 flaskor välling per natt” jag säger bara en sak RESPEKT!

Idag firas midsommar dagen på ett icke traditionsenligt sätt i geabs kontrollrum där man har äran att under 2 nätter 19-07 se till att alla Gotlänningar har ström i kontakten om man nu vill ha det på natten. Sov tryggt alla gutar!

Jag undrar om min vän VÄ17å som numer är MHÄ33 (mogen husägare 33) har prickar under ögonen idag?

Hör och häpna men juni sommar skulle det kunna vara en månad till per år!

Jag har en plan att sluta jobba när jag fyller 50 men den ser ut att spricka, nu blev det visst Fuerto ventura och corralejo istället för pengarna

Nu ska jag ta en påtår innan jag traskar ut i det idylliska vädret på Själsö!!

Mr T