sommar, jag säger bara en sak, sommar i P1 är väl ett av de bästa program som gjorts eller?

Här på jobbet har vi lite sommarjobbar just nu och jag minns med glädje de somrar jag fick jobba nere i finverket med de hårda pojkarna. Jag menar på att de få veckor som man gjorde där på sommaren formade mig mer än vad jag kan tro. “Nille” och Säven inne i verkstan som man fick vara hantlangare åt när man hade finjobb. Herr Englund som satte fart på en, totte karlsson som aldrig fick till overallen över axlarna, “Fyllepetter” som hade festat upp 7 mercor som han alltid sa, SmörjarRytmer, OrmTony, Bengan, Göken, Samuelsson,Mumpen, Turbotunga, Filppu, systrarna Bergman, Farsan, Ludvika Christer, Norsken, Svarvar Nordgren, P-O Dahlström, Mauroo, LångSören m.fl Få av dessa människor förstår hur mycket det betydde att få vara där och arbeta, få lära sig lite hyfs, respekt för de äldre. Kanske märktes det inte mycket då att det föll in men det har vart för mig av stor betydelse i mitt liv. Somrarna på Fundia var bra, mycket bra en trevlig tid att tänka tillbaka på.

Snart Semester och en sväng till Dalarna blir det, till minnena Sme´backen. Kanske en wirre och lite glory days snack med grabbarna. Förhoppningsvis även se några av de nya Sme´backarna som poppar ut lite här och där.

Ikväll Visby by night!!

Mr T