go vänner så ska jag för er berätta. Vad som händer på ön. Ja faktiskt inte så jävla mycket. Sista tiden har vart jobb jobb jobb så det är jävligt skönta tt ha semester från måndag, firar av sista helgen med beredskap. En ny erfarenhet från veckan har jag dock då jag hjälpt till att peta ihop vår trasiga generator på turbinen och det var intressant, tack åke och stålberg för gott samarbete, mindre tack till underleverantörerna som inte kan läsa ritningarna………….

I lillaudin har jag petat i ett par riktiga raggar högtalare så man får lite basdunk på mornarna på väg till jobbet när man över Väskinde nejderna drar på FRIDA och upp och hoppa, så man vaknar till.

Nu skall det bli lite fiske och rökning på semestern, jävla vad nice. Tältsemester med familjen nån dag nu i veckan, gissa om intressant….

Imorse kom min dotter nedhoppande för trappan och trumpetar stolt ut att “Pappa, idag har jag vaknat på rätt sida”

Touché

Mr T