Då var det daxs, iof var det flera veckor sen lilla Johan damp ner hos familjen Hedqvist och Magnus fick en liten födelsdags present extra. Allt verka bra och nu är det bara ett par till så är det gigantiska huset fyllt…………..

I Torpet i stimmerbo har lilla Neo eller Melvin anlänt. lilla och lilla men ändock, efter lite slit kom killen och som jag alltid har sagt, övning ger färdighet. Skönt att vetra att lompen till Jennys stora glädje gjorde klart alla renoveringar innan barnets ankomst, eller………

Det är mitt umgänge i byn där är man i barn eller syskonfasen, några vänar jag inom en snar framtid annionserar att storken är på väg, vid vissa första gången och hos andra andra gången. Jag förväntar mig minst 2 bröllop nästa sommar i byn!!!!!

Det är det här som är lite trist för här nere på ön har man kommit in i det stadiet då det inte är nå kul att vara gift/sambo längre. Var och varannan runt omkring oss flyttar isär och håller på. Visst så kan det bli men det är jävligt tydligt att det sprider sig som en löpeld, tråkigt är ordet. Själv funderar man ju hur Carina står ut……….. Det måste vara min otroliga kropp som håller henne kvar.

Nu är kaffi slut och jag skall dra till stan och handla för ikväll kommer Fammo och Faffa.

Mr T