BJÖRNÖN

ett ångestfyllt drama i en akt.

Huvudrollsinnehavare:

Pär “Morberg” Melin, Susanne “suss” Melin, Tenny “Bergman” Larsson, Carina “trötten” Larsson

Efter år av planerande var det äntligen daxs, invigning för Larssons på det legendariska Björnö. På eftermiddagen vart vi skjutsade av Familjen melin till ön och en underbar upplevelse tar sin början. Barnen lekte som itrans och vid 8 rycket kom fru larsson också till platsen. Därpå hade Morberg lagat en måltid som garanterat haft 2 miljoner tittare vid visning om de hade fått provsmaka. Kvällen och natten fortsatte i glada groggarstid i sann melin anda och för alla de som inte är invanda smebackare är en melin grogg på Björnö, legendariskt.

Sen tål vissa spriten bättre än andra men så kan det bli. Tack Pälle, Suss Ella och Wille för en kanontid på ön. Nästa gång ska jag diska så det så och fakturan för krossade glas kan ni skicka hem till mig!!!!!!!!!

Mr T