Men jag har njutit av det sista sommaren gett mig. Det avrundades med ett besök från jämtland och jag säger bara en sak, KULET!!!

Efter att fått en flaska från Laphroaig destilleriet kan jag konstatera att man u england enligt myndighetern inte bör dricka mer än 10 cl som man eller 7 cl som kvinna per dag. Ungefär som myndigheten på Själsö då 🙂

Grillplatsen har vart en formidabel succe och nu skall vi se hur den funkar som eldplats i vinter också.

Alla resor till fuerto ventura ströks från ön så nu blir det från arn. ni som vill med boka in er till corralejo fuerto ventura med avgång 0705 den 9 november. På riu club hotell olivia beach händer det.

Tur man inte är ekonom för då hade jag låtit nånannan byggt mitt hus och sedan hyrt det för dubbla kostnaden för det blir billigare enligt dem. Tur man är dum i huvudet så man inte fattar.

Ostvindar så snälla håll i er en stund till så det blir fiske till helgen

annars så….

Mr T