Då var man efter 26 dagar på sjukhus hemma igen. Visst är det som man säger man ska inte ta allt för givet, leken blandas snabbt i spelet livet.

Efter ett ingrepp på karolinska sjukhusets toraxavdelning är numera min lunga tät(hoppas jag) min högra sida täckt av 9 hål i olika storlekar och ryggen pryds av ett ca 25 centimeter stort är.

På karolinska upptäckte de ganska direkt när jag kom ur narkosen att min satta epiudral inte fungerade vilket innebär att jag höll på att vakna utan smärtlindring. Åtgärden som då skedde var att jag hölls drogat på gränsen till vakenhet under 30 timmar. tittade man upp och sa -ont så flög genast 2 av toraxs ivas sköterskor på pumparna och öka slagvolymen på alla dess möjliga droger.

Visste ni om att kaniner kan mutera med huggormar och jag hade en i ansiktet på karolinska, halluicationer när de är som bäst…..

Sjukhus maten i stockholm sucks big time………..

7 dagar i samma sal som 3 andra är lång tid…………

Gotlands kommun bjöd på helikopter hem i allafall, schysst

Jag har troligen världens fetaste hemmaapotek för tillfället……

Imorrn är det anställningsintervju…..

Mr T