Julen är här och vi med den. ett år som innehållit mycket har passerat och mycket jag skulle göra har blivit gjort. Vi inledde våren med en fantastisk resa till Våge och Bydalen. En helg med min fantastiska kusin var drivkraft för hela tiden fram till midsommar. Hoppas vi kommer snart igen…

Sommaren kom och vår lilla tjej slutade på vitkålen där hon vart internerad i 5 år. Vi fick även säga farväl till Maud då som i 8 år varje dag haft hand om våra barn, ganska sjukt att det finns vuxna människor som träffat mina barn mer än mig i vaket tillstånd.

Sommaren för övrigt var ganska mycket jobb, fiske och faktiskt lite besök. Det var bara mor o far samt syrran som bodde i friggan.

Trillingarna kom “hem” till själsö ett par veckor och jag är säker på att de kommer bjuda på underhållning i många år framöver.

Slutligen efter många år slutade vi på Björnön. Denna plats där tiden stått still och kommer så göra. Kämpa på Pälle o Suss med att bevara denna pärla i världen..

Sommarens stora happening var annars Freddes renovering, citat “det tar väl en vecka at fixa badrummet” ja nu är det jul och sista listen är inte uppe än….,..

Hösten såg ut att bli sådär härlig som jag vill, vi skulle fixa klart hemma men jag kände att min kropp svarade inte riktigt, det var nåt som inte stämde. Den ganska omskrivna resa som tog vid efter doktors besök har väl lärt mig massor om mig själv, min familj och mina vänner och “vänner”. Det som jag med styrka vill poängtera är att all den utbildning och erfarenhet jag fått att agera och fungera i olika krislägen hjälpte mig att fungera klart under hela den tiden. Nu är vi igenom och Dr endrell (fantastiskt bra) vill ha en ny bild på mitt innandöme i februari. De flesta andra kvinor brukar vilja ha en bild på utandömet ;-).

Nu är det jul och jag var på min första träning med gubblaget i söndags och det kändes stort för mig att kunna träna. Troligan var övningar som landa platt på rygg i isen någon rekomenderad övning från sjukgymnasten men det höll…..

Beredskap till nyår och i Dalarna öppnar vi den oskrivna boken 2010

Under året kommer bilderna på sidan uppdateas mycket tätare…

How-How på er alla

Tenny