Det var ett tag sen jag var här. Jul och nyår har förflutit, vart en sväng till byn. En riktig antiklimax resa då det ena stunden var så kallt att man inte kunde gå ut å andra hade jag kristallossning i örat, shit happens. Kul var det i allafall. Vart några små besök hos Melins, Hedkvists, Lassis, Erikssons, Perssons så lite hann vid med och självklart var vi till min åldrande farmor strax 80 och bor ännu ensam i sitthus.

All skidåkning etc etc som var planerad vart inställd p.g. av kyla. Vi får försöka vid ett senare tillfälle under året.

Idag fyller jag 34 år, snart har jag passerat snittets mitt och närmar mig döden. döden som jag har lite svårt att förlika mig med, tar det bara slut en dag?

Vad har jag då gjort under mina 34 år, ja en hel del faktiskt. Med en effektfaktor på 99% känner jag mig lite äldre än jag är. Men ändå nöjd, jag menar med den uppväxt jag hade i Smedjebacken med mor och far och mina kamrater som var kanon hade man en stabil grund att stå på. 16 år och iväg till Falun och skolan, bo ensam. Vilka äventyr och minnen ojoj, kommer speciellt ihåg när kennet brandt låg i lumpen och jag åkte med han i hans gamla opel, i ulfshyttan så brukar dörren ha tinat så jag slapp hålla i den, hahahahaha. Hu m in lilla etta döpt till lonelyness. Roliga minnen. Året i flottan i karlskrona, fantastiskt. Mina 2 FN tjänster speciellt den i Ungern vid 21 års ålder. Det som hanns med det ½året gör att man inte behöver krisa och känna man missat nåt.

Sommarmånaderna på verket -94 -95 där man med säven fick lära sig veta hut de varmaste somrarna i historien. -94 när ribo röd gjorde comeback och gladtjärn var glödhett. Sluta jobbet 1415 sen in i rallyopeln på med gren day och iväg till gladtjärn. jag kommer ännu ihåg när jag vid 0540 gick till jobbet och man såg värmeångorna stiga från järnvägen, + 23 grader. Otroligt.

98 stack man till ön och här är vi nu efter snart 12 år, var tar tiden vägen och vart är den på väg? det har vart fina år här vid KA och sedan LedTek. ett privilegium att få jobbat med fåröboar och HallaPelle. Nu tuffar vi på vid GEAB mot nya äventyr.

Angående framtiden så har ornitologiska föreningen avdelning 67 i Smedjebacken meddelat att Storken cirklar runt Smedjebacken, en känd stork häckar sen tidigare och i julhelgen skall man upptäckt ännu en.

Öringfisket börjar bra, en intressant vinter väntar.

Nu ska jag sätta mig i min fotölj och fundera över livet, tada tada

Mr T