Och med glädje hälsar vi ännu en liten wetterskogare med snopp välkommen till världen. Det känns skönt för en inbiten Sme´backare att veta att det i framtida generationer kommer pratas om ännu en generation av de legendariska wetterskogs bröderna. Kul att just jag fått vara en del av ert liv.

Till Guldbyn har det efter några år landat en stork på mammas gata och det är hällströmers som håller produktionen uppe. det bådar gott inför framtiden då man förhoppningsvis kan vandra i gallrade skogar upp mot humbo. Angående Hällströmers går ryktet att ladan rasat efter många års kamp, ligg i frid.

Angående havandet så är det lite påfrestande för oss män, när kvinnorna går runt i ett omsvep av 9 månaders pms. Ska man samtidigt bygga om huset så vet några därute vad jag pratar om. Kämpa på VÄ17Å jag vet hur du har det just.

På öjn är det ordinarie verksamhet i livet. R hade sin förtsa klassfest igår och S har tyvärr fått öroninflammation så det är inte mycket med min lilla pluttis just nu men idag orkar han spela tv.spel i allafall.

Mor och far annonserar sin visit inför påsken, det var ett tag sen och när de lyckas pricka en resa annonseras det naturligtvis om strejk på båten.

Ett annonserat besök till sommaren och det är Fam Hedqvist sin vana trogen som skall till ön och hoppas naturligtvis på en afton på altanen.

Idag är det giganternas kamp i hemse ishall, Matssons tipsgäng regerande heavy rinkbandy champion of the island ställs mot ungtupparna från Levide. Bara ett samtal från Bengt med påföljande uttryckning i egenskap av beredskap kan förstöra min dag.

Har påbörjat min platsbyggda garderob i sovrummet och inga jävlar än men då har jag iof inte börjat montera luckorna…….

Snart en vecka i Finnspång och vad säger man, jag tar nog med en bok. Kursen inledds med en middag på slottet så ribban verkar vara lagd……

Nu blir det en stund i fotöljen

Mr T