Nu ska jag berätta om cirkus Larsson. det var en gång en familj som skulle åka allihop på föäldrarnas bröllops resa. Tyvärr var det inte tillräckligt med intresse på den första resan så den blev inställd. Inget smolk i bägaren där inte utan vi smäller på och flyger från arlanda istället. allt är frid och fröjd, mamman trånar efter resan och barnen är i spinn. Pappa Tenny tycker också det är kul även om en veckas skidåkning i alperna kanske är mer hans grej. Sent som syver tycker pappa T att han är lite dåligt tränad och söker läkare, snipp snapp snut så var den reseplaneringen slut. Den enda som kom på resa var pappa T som fick ha en veckas spa på Karolinska univeritetssjukhuset. Med förberedande vistelse på spa visby i 3 veckor.

Hmmm inga halta loppor bland övriga familjen utan vi bokar en tripp igen i april till GC, men men nu ville en vulkan med outtaligt namn spotta lite fräs över europa och snipp snapp snut så var denna resan slut.

Familjen gav dock inte upp utan en kryssning får det bli efter ett par dagar i smötchen. På Serenade och mot finland det bar. I vanlig ordning för familjen var spa stängt p.g.a vattenskada, alla resturanger fullbokade och spöregn i helsingfors. (samt en jävla massa finnar på båten)

Men nu här hemma på ön tar vi nya tag, skam den som ger sig. De gotlänningar som ämnar flyga direkt från ön i höst kommer säkert få sig några otrevliga överraskningar eftersom vi ska boka………

Mr T