och allt skall ljusna. tyvärr verkar nyanserna på svart vara oändligt många fler än de fyra nyanser av brunt som killing gänget presenterade härom året. Nu är ju dock svart en nyans och ingen färg så vi kanske ska utgå från att det bara finns en nyans eller? nu grottar vi inte ner oss i det mer. Min älskade lunga pyser på och det händer inte så mycket mer just nu. Mitt i allt elände blev Doktor E sjuk också men i det stora spelar det ingen roll för statusen just nu verkar vara att jag skall pysa klart så de kan prova att dränera.. Den stora luring då tycker jag att om det nu går att dränera och det inte håller så borde jag rimligtvis pysa lika sakta igen och detta kommer nog bli en lång resa genom natten. När jag under gårdagens sömnläggning avtog mina glasögon brast de mittitu så nu blir det ett par nya, trevligt trevligt.

Våren lyser med sin frånvaro och här på farmen ser jag ingen nytta med mitt vårbruk irom av rosplantering och grässådd än, men det kommer väl. Den klyvna veden skall staplas och kanske är det ett jobb för dagen? Frågan är om man ksa göra allt innan man blir inlagd eller avvakta? Sjösätta kanske snart? ja livet styrs ganska mycket av en sjukdom som jag är för frisk för????

Det nyköpta växthuset skall monteras, kul kul. ett mini för lite tomater och kryddor.

Nu en kopp till innan livet fortsätter.

Mr T