ater um igen. ja det blir tydligen lite bättre i lungan, en optimism som spridit sig så pass att båten ligger i sjön. Dr Bengt som fick äran att granska mina bilder fick det till att det minskat i lungan och endast var 2 cm nu så får hoppas att det inte var nå´t brytningsfel utan på riktigt. Ny röntgen på måndag och vi hoppas Dr E gör en ännu bättre bedömning om hon är tillbaka då annars så känns det lite som ruta ett. men men nu går tåget så jag hoppas det blir fixat snart.

Idag är det 10 år sedan min lilla plutt titta ut och det var väl en förlossning att minnas av guds nåde. Som tur var hade barnmorskan lite bekanta i byn och jag gillade trätrattar så hon lärde mig lyssna på ljudet av han med hjälp av trätratten, tyvärr var den brinnande intresselågan hos frun inte lika stark……………… Ja hu ja men de är gött att se ungarna växa till sig. En studsmatta blev det i present så lassis har tagit fram lite extra gips…….

På farmen byter vi staket med hjälp av stolpar jag svetsat så vi får väl se hur länge det håller……….

Veden är hemma ska bara staplas….

Ny interiör på g i sovrummet, tyvärr fick jag inte igenom purpur rött men så kan det gå…..

Nu bara 2 timmar kvar till huvudet landar på kudden………..

Mr T