Livet är ibland kul ibland lite trist eller som nu ingenting är roligt. Är det månne den långa vintern som slutligen även tärt på den normalt vinterälskande tenny larsson. Ja en fråga vi troligen aldrig får svar på. konstatera kan vi dock att isen lagt sig mellan Visby och Nynäshamn och vi öbor befinner oss i en prekär situation som vi inte haft på ett tag med försenade färjor och isbrytare. Ja vad ska man säga, naturen upphör aldrig förvåna mig.

Var till byn förra helgen och spelade ishockey med granlundsgubbar, ett gäng man inte sett på 19 år och det var fantastiskt kul, det var som om allihop hoppat i en tunna formalin och sedan bara blivit avspolade. lite svullna av tidens tand var vi dock…..

Nu är det sportlov och sporta skall vi minsann gör för att trycka kroppen neråt i viktkurvan. Livsmedels skärpningen efter jul har hittills gett 10 kilo men ännu är det långt kvar till målvikt…..

Annars så är det mest planering kring köket som skall smällas i början på maj kanske lite beroende på daxs form hos snickarmästaren, frivilliga sökes…..

Nu frukost

Mr T