Livet vad är meningen, livet finns det nån mening? Måste allt ha en mening kan de inte bara få ske. Måste allt ha en början och ett slut? Personligen tror jag inte livet har nån särskild mening den är mer ett tillstånd där vi likt det totala universums soldater skall befinna oss på vissa platser vid vissa tillfällen för att hålla flödet igång. Kan man kalla det mening eller är det ett tillstånd? En kväll som denna efter en vecka som inte ens gud kunde förställa sig när han skapade jorden. Utryckning varje natt och jobbat som en idiot hela dagarna, det kan man fan inte kalla meningen med livet men lik förbannat så sker det, så frågan kvarstår, finns det nån mening eller är det ett tillstånd ett skeende? Den objektive betraktaren ställer sitt eget svar till sig själv, jag däremot tänker gå vidare in i det sovande tillståndet…..

MR T den trötte