Som en skärande kniv i den totala tystnad och värme som man endast kan känna i ett sovrum med sitt snusande barn bredvid sig ringer telefonen 0304.

– God morgon förklara Inga glatt i luren, det börjar bli fullt i spillgropen på block 2.

– Ok jag åker direkt, svarar jag. 3½ minut senare går jag ut i beckmörkret på min trappa i +1 grad och 12m/s iklädd mina svett/oljeluktande arbetskläder för ännu en insats för ett varmare och mer lysande gotland.

7 minuter senare kör jag genom grinden på kvs och studsar glatt ur bilen som äntligen börjar bli varm då jordfelsbrytaren till motorvärmaren löst hemma.

Fan, hinner jag reflektera, det är kallt som helvetet. Låser upp larmar av, springer ner för trapporna i källaren till det minst trevlig rum du kan tänka dig.

Tänk dig att du bytt olja på alla bilar på gekås parkering en juli dag, samlar den i 25 litersdunkar och kastar in dem i ett betong rum med en handgranat och du är i närheten.

Trycker distinkt på knappen för att öppna luftventilerna efter att kollat oljehalten i vattnet, pchyyyst och luftventilen öppnar. Strax startar på pumpen och uppdraget är strax utfört till förnöjsamhet för driftledaren.

Lämnar byggnaden, ringer och meddelar färdigt och larmat.

Återvänder hem 0455(vet att det är 3 timmar till nästa gång), tar av mig superdräkten och kryper ner i sängen, jag är GEABmannen och 8:a med mig dygnet runt, året runt.

Mr T