Där står de som ännu brinner och orkar. alla har vi ett uns av socialism i oss som vid en viss period i livet försvinner eller förstärks, vilket är puberteten.

Jag har lämnat barrikaderna men ägnar mig ändå åt lite drygt proffstyckande från mitt tangentbord.

Dagen stora tyckande är alla som har sina barn på dagis 15 timmar i veckan bara för att man får det gratis och det är ju så skönt för barnen att få aktivera sig. Tänk om alla hade barnen hemma istället så skulle de leka på gatan och samhället skull njog spara en rejäl slant, men men man är väl gammalmodig och mossig.

Till vardags sitter jag heltid i Visby på jobbet och sköter min lilla avdelning med 9 man, det intressanta är att det är nästan mindre administration kring det att sköta mina barns skolgång. Hur krångligt kan vi gör det egentligen och till vilken nytta. Räcker det inte med ett kvartssamtal där man får veta om det går bra eller dåligt. Om dåligt varför och vad kan vi göra hemma, men men man är väl gammalmodig och mossig.

Om jag inte haft beredskap hade jag tagit en stor grogg och gått och lagt sig, men men det är väl också gammalmodigt och mossigt.

/Mr T