Jag har haft den stora förmånen i mitt liv att få tjänstgöra inom den svenska utlandsstyrkan med personligheter man trodde bara fanns i fablernas värld. Jag har stått både under nato och FN flagg för en bättre värld. Jag har haft äran att tjänstgöra med soldater som deltog under de första bataljonerna på balkan. De svenskar som inte är pålästa kan omöjligt förstå vad dessa människor har offrat för att Europa, kom ihåg EUROPA skulle bli en bättre värld att leva i. Detsamma är att jag har äran att känna personer som deltagit i Afghanistan, i både lugna kvarter och i strider som vi svenskar ännu inte vet mycket om men som för oss om några år kommer gå till historien när sekretessen luckrats upp. Jag hyser den största respekt för era insatser och gör mitt bästa för att belysa för den stora allmänheten vad Sverige gör utomlands med våra styrkor.

Vi är inom riket också en stor del av samhället som är ständigt beredda för en insats för ett bättre Sverige och för att rädda liv. Jag vet vad det innebär och hyser den största respekt för er alla inom samhällets viktiga tjänster som ständigt dygnet runt är beredda.

Jag hyser även den största respekt för de inom Sveriges väpnade styrkor som ser till att du dygnet runt somnar in lugnt och säkert. Era insatser tror många är intet men jag vet vad som krävs, jag tänker på er när jag somnar ikväll.

Ikväll står 655 Svenska på post för försvarsmakten för en bättre värld, jag tänder ett ljus för er och för alla ni inom riket som gör detta land till en trygg och fantastisk plats att bo på, TACK!

/Skatt betalar jag av tacksamhet!

Mr T