Efter 5 år äntligen badrummet uppe klart, barnen tycker det är underbart och även frun som äntligen fått badkar. Jag har en viss känsla av att min arbetsgivare har samma uppfattning då varmvattenberedaren verkar gå på fullvarv dygnet runt för att producera badvattnet.

Igår började vårkänslor komma, sol och kvittrande fåglar och känslan som infinner sig i kroppen. Känslan som är som att man är en damm som fyller upp alla euforiska känslor man har i kroppen under 4 månader och helt plötsligt brister nästan dammen, hela bröstkorgen vill bara öppna sig och likt rövardotter skicka iväg ett avgrumdstjut över den härliga vårens ankommande.

Tyvärr vet jag att om 2 månader kommer jag hata våren när pollen säsongen kommit igång……

Igår kände jag mig på ett bra humör och passade på att köpa med ett gäng rosor hem till frun. Hon vart överförtjust och lade genast ut på fejjan vicken bra man hon har. Tyärr talade alla fruar vi känner (som inte fick rosor) om för sina män vilka dåliga män de har så nu ligger man dåligt till där istället……….

Mr T