En fredag kväll i april bjöd jag hem alla ledare i Samuels fotbollslag där jag är lagledare på en kickoff. En fantastisk afton allt från fotboll till kottar i skogen diskuterade över en enkel middag med dryck som innehöll prathöjande substanser. En trevlig del av föreningslivet och förbrödringen.

Men varför gör vi sånt så sällan idag? Varför åker man hem sätter sig i fotöljen och umgås med sina vänner via facebook?

Är det för att man kan dricka vad man vill?

Man kan gå och sova när man vill?

Man kan sitta naken om man vill?

Ärdet så att vi människor det socialaste av djur helt plötsligt gjort oss passande sociala, vi umgås när vi vill via telefonen och helt abrupt så kan vi avsluta utan den minsta hänsyn till den vi faktiskt umgicks med?

Ja det är både gått och ont men jag kan sakna lite av den stora gemenskap jag kände som barn vi föreningslivet vilket idag är i stort sett helt dött.

Vad händer annars på fronten?

Ja farsan hade en liten hjärtinfarkt för ett tag sedan och sedan kontrar bäste farbror Mats upp med det samma häromveckan. Då känns det ju sådär att vara på den manliga sidan i släkten när man vet att farfar Georg dock 55 år gammal i hjärtinfarkt, inget att noja ner sig över men jag tror jag skall upplysa doktor krank vid nästa läkarkoll att statusen under hjärtkärl sjukdomar skall ändras till i släkten.

Mina barn är uppe på övervåningen och ser på tv eller spelar data. Under många år har jag förökt å dem att hjälpa till lite mer här hemma, har till och med mutat med pengar men intresset har vart noll.

Nu mina damer och herrar har jag knäckt koden, jag har betalt i fel valuta. Det som gäller är ju datatid, får de byta hjälptid mot datatid kan jag få vad som helst gjort här hemma, undrar om inte bilarna skall tvättas idag 😉

Nu är kaffet slut och garaget pockar på uppmärksamhet vilket det ska få efter jag väckt min min vackra hustru till liv och meddela att kaffet är klart.

Men inte vi skiljs vill jag meddela några fler saker jag faktiskt har gjort:

Jag har jagat karadihz i bosnien

Jag har tappat mina glasögon längst fram vid scen i grängesparken

Jag har skickat ett meddelande ombord till Fredde ombord på en skyways flight

Jag har övernattat i min toyota starlet

Jag har vart på ålagille i Skåne

Jag har sprungit stockholm maraton

Jg har sett Peter Forsberg och Mats Sundin vinna vm guld i ishockey, för övrigt var Fredrik Stillman med också och hans högra armbågsskydd tog jag med hem till Jocke Hellström

Jag har bloggad den 9 maj 2013.

/Mr T