Valet är klart och svenskarna är i chock, sverigedemokraterna har fått 10 %. Hur kan någon vara i chock över detta när vi mottar flest asylsökande i Europa utan någon som helst tanke vad vi skall erbjuda dem. I ett Sverige där kompetensbristen är ett stort problem måste vi lyckas bättre med de som vi tar emot. Regeringen måste kartlägga hur många per år vi kan erbjuda ett vettigt liv och sätta ribban därefter. Man skriker namn som rasister efter de som röstar på SD. Vi skriker inte sosse efter de som röstar S utan vi skall vara stolta över att leva i en demokrati där man får tycka vad man vill. Jag har växt upp i mitt älskade Smedjebacken där vi 93 mottog mer än 1200 flyktingar i ett samhälle på 8000 http://www.youtube.com/watch?v=vRrpj9xI470 . Se resultatet, det måste finnas en tanke. Jag har tjänstgjort 2 ggr på balkan och för mig är det en självklarhet att vi skall ta emot flyktingar, det finns så mycket ondska i världen. Lika självklart som Sverige skall deltaga med väpnade styrkor i oroshärdar för att skapa demokrati och lugn så människor kan leva i sina länder, ingen lämnar frivilligt sitt land. Lika självklart som det är för oss svenskar att se tretungan vaja på kastellholmen över ett fritt Sverige skall det vara det för vilken medborgare som helst i världen i sitt land.

Sverige skall inte själv ändra världsbilden och hjälpa alla men vi skall hjälpa så många som möjligt och erbjuda en dräglig tillvaro med människovärde.

Men va fan vet jag, 38 år och elektriker……

Mr T (röstade inte på SD)

Ps. Sverigedemokraterna är ett parti som likt vilket som helst annat har rätten att uttrycka sin åsikt, det är det som är en demokrati och jag är stolt över att bo i en. Ds