På det lilla landet Gotland hackar vi oss fram med det ena inlägget efter det andra om hur livet skall levas. Om vem som gjort rätt eller fel. Hur statistik skall tolkas.
Jag konstaterar att Gotlandsbåten anser sig vara gudsgåva till gotland och personerna ikring detta vill gärna påvisa detta. Tyvärr är man inte riktigt där när man väljer att kasta upp några russin på bordet och skrika -Fan va bra vi är och bidrar till ett hållbart Gotland. Man tror att de gillrar en fälla för stora stygga destinationen men det visar sig att man spillt ut russinen som direktör Bruzelius med enkelhet tugga i sig och ställer skåpet till rätta. Gotlandsbåten som vädjar om att vi skall ställa upp, näringslivet måste skjuta till 30 MKR -För annars kör vi inte nästa år. Hot har aldrig funkat särskilt bra i den sits Gotlandsbåten guppar runt i Östersjön. Jag låter neggo men detta är fakta, jag välkomnar ytter liggare en förbindelse men jag tror inte på det helt enkelt och framför allt får man inte Gotlänningarna att ställa upp när man inte visat båten för oss och kör ner och lägger den i Helsingborg för det är billigare över vintern istället för att gynna region Gotland. Nej tänkt hela varvet snälla.

Regionen tar bort en hel enhet. Skapar en ny utan att säga upp någon. Matematiken på det är 700-0=700. Känns som det ramlar inte lite deg där då eller……..

Ryssen ligger i varje buske och spanar, det senaste är det enorma hotet att de minsann stått och tagit kort på flygplanen vid flyget. Öhh jag kan ta detaljfoto i min trädgård på dem och det är inte olagligt på något sätt. Nej kalla kriget spioner tror jag faktiskt inte så mycket på, inte på det sättet en vapenarsenal ser ut i dag. Den ena experten efter den andra uttalar sig i sånt som var sanning på 80/90-tal men fore you information boys, utvecklingen går framåt.

Jag jobbar livet av mig, mina gubbar jobbar livet av sig. Vi förbereder oss vi skall hålla Gotland varmt och lysande över vintern. Hur som helst när det brinner till finns vi där, 15 grabbar som gjort det till något annat än sitt jobb, det är en livsstil. Man kan ta efter Emma watson frågeställning när det skiter sig och tungt
Om inte jag- Vem?
Om inte nu- När?

Tenny L då, leksand loosa premiär, kroppen värker som skräcken och vikten är för hög. Åtgärder; gå ner i vikt, sluta ha ont och slipa skridskorna.

Ta hand om er, det är hårt där ute

Frågor på det

/Mr T