Många pratar om höstdeprission , Gotland som med sitt höst och vinterväder leder till att vi toppa självmordsstatistiken i riket känner sig xtra belyst. Mitt i detta går ett vinterbarn från dalarna som förvisso saknar snön men ändock har nästan höstkänslor.
Jag älskar det, mörkret vinter, det som får våra hem se upplysta och varma ut. Man kan vandra runt i Visby stad och låta fantasin flyga iväg som händer där inne i de upplysta fönstren på fastigheter man aldrig tänkt på förut.

Så självklart ishockeyn, en sport man inte kan låta bli att älska. Efter att ha sett en del matcher de senaste veckorna konstaterar jag att Leksands IF håller sig kvar för Örebro och Linköping är klart sämst i SHL.

Mina barn kämpar på i skolan. De krav som svenska staten ställer på elever i årskurs 7-9 står inte i paritet till vad de behöver kunna när de kommer till gymnasiet. Tänk om och låt våra ungdomar vara ungdomar istället för pluggmonster som mår dåligt över sina resultat i skolan där kraven är allt för högt ställda. Reultat av Jan Björklunds världens bästa skola har visat sig och han har ju tänkt tokfel. Ribban är ju lagd så nästan ingen orkar nå dit och det är ett orimligt högt mål.

Lördag och som vanligt påkallar jobbet en viss tid av mig. Slutspurten på alla våra förberedelser som förhoppningsvis kommer göra den tunga resan då vi äter skiter och jobbar från 1 nov till 31 mars för att hålla värmen rullande lite lättare.

Frågor på det?

/Mr T