Precis bredvid ån där Mora parken börjar, där så många vasaloppsåkare bitit ihop på sista uppförsbacken. Där ligger den Smidjegrav, Moras ishall. Minnena är många och roliga, där har jag både spelat och dömt min mest underliga match. Spelat mot venjan som tack vare ett strömavbrott inte kom igång förrän 2300 och de som jobbade natt på verket fick komma 4 timmar försent. Dömningen en kval match mellan noretpojkarna och strömsbro som stod 7-2 efter 2 perioder. Då kom båda kaptenerna in i domarrummet och fråga om vi körde utan icing och offisde i sista. Ok sa vi sen höll NP i pucken 10 minuter och flippade sedan ner den till strömsbro som passade runt sista 10.
Otaliga fystester vid domarkurserna. Det året vi hade cooper på is åkte jag 44 varv på 12 minuter. Endast en av bröderna norrman matchade det :-). Löpningen däremot var inte min grej. Alla FM mattsson cup med både den ena och andra skandalen som följd men otroligt kul. Imorgon är den något helt annat, djävulens kokkittel och vi får väl se vilken smältdeg som rullar ut i slutet på kvällen.

Mr T