Den eviga frågan som ställs i livet är , vad blev gärningen , blev man ihågkommen, gjorde man skillnad, vem var man vem är man. Som Håkan Hellström sjunger “när jag går genom livet vill jag tro att det bästa inte hänt än” Vilka val man gjort, rätt eller fel.

Det jag vet kanske vart fel var att jag i tidig ålder valde att lämna mitt hem , mor och far eller som vi sa i Smebacken Morsan och Farsan. Men va sjutton livet väntade därute och jag har alltid känt ett enormt förtroende och stolthet från huset i Flatenberg som för alltid kommer vara hemma långt efter familjen Larsson sålt det.

Att man i evulutionens ögon gjort skillnad är glasklart med tanke på mina underbara barn, men sen då vad gjorde jag, vi?

Gjorde jag skillnad när jag seglade i Östersjön på HMS Stockholm och försvarade Sveriges gräns och neutralitet, gjorde jag skillnad under mina 10 år i försvarsmakten, mina insatser i våra väpnade styrkor för en bättre värld på Balkan, fick de en bättre vardag? Varje dag , varje sekund gör jag skillnad i detta nu för 60 000 Gotlänningar att de skall känna sig trygga i att reservkraften för ön startar. Tillsammans med mina underbara kollegor löser vi en svår uppgift även i fredstid

Har jag genom livet gjort intryck och påverkat andra människor såsom andra människor påverkat mig och lämnat avtryck i mitt minne

Jag har blivit så färgad av mina insatser och min uppväxt men frågan är om jag färgat av mig. Har jag gått genom livet och bidragit till andra människors goda minnen?

Det är så svårt att säga men jag vet vad jag påverkats av, lagkamrater, klasskamrater, ledare, kamrater, kollegor, lärare, familj och kärlek. Jag vet vad det betytt för mig.

Det enda jag gjort under 44 år är att gått genom livet som Tenny Larsson och förhoppningsvis känner någon att jag bidragit.

/Mr T